top of page

Foss snekkeri AS og Foss plater AS

DSCF3145-web-1024x682.jpeg
DSCF3022-web-1024x682.jpeg
DSCF3114-web-1024x682.jpeg

FOSS PLATER
lokalt håndverk

Dypt forankret i meldals industrihistorie og kultur har fabrikken Foss Plater AS vokst fram på Løkken Verk i Orkland. Gründer Morten Foss startet bedriften i 2002, og visjonen var fra første stund å tilby benkeplater med høye kvalitetskrav gjennom hele produksjonen.
Nært knyttet til gruvehistorien i Løkken-samfunnet, påvirket av bondekulturen i Meldal, og ikke minst nærheten til storslagne Trollheimen – at dette har vært inspirasjonskilder siden fabrikken så dagens lys.

Foss Plater AS sine bærebjelker i innovasjon og produksjon har i større og større grad beveget seg mot en kortreist og bærekraftig plateproduksjon. Dette kan vi gjennomføre med full tillit til våre dyktige fagarbeidere og en moderne maskinpark.

 


FOSS SNEKKERI

Hos oss finner du kjøkken, bad, garderobe samt tilpassede møbel for alle livets faser og for alle rom. Det er med stolthet vi kan presentere oss som en av få norske kjøkkenprodusenter som har laget innredninger siden 1955. En stor takk til dere som stadig  velger Fosslinekjøkken, bad og garderober også ved andre og tredjegangs kjøp av bolig og fritidsbolig. Vi har til enhver tid stor fokus på høy kvalitet og utvalg for å kunne tilby løsninger og uttrykk tilpasset nettopp deg og din bolig. Dyktige interiørdesignere og møbelsnekkere sørger for høy kvalitet både på tegnebrettet og i produksjon som i samarbeid med ordrekontor med lang erfaring styrer kjøkkenet ditt fram til levering. Våre erfarne møbelsnekkere sørger for at ditt nye kjøkken blir montert på en utmerket måte.

Foss Snekkeri AS sine produksjonslokaler ligger i Meldal, Orkland kommune med vakre Trollheimen i nærmiljøet. Her har vi også en kjøkken og baderomsbutikk. I Trondheim, Tempeveien 15,  har vi en butikk på 550 kvm med flotte utstillinger av kjøkken, bad og garderober. På våre nettsider www.fossline.no finner du en oversikt over våre forhandlere.

I Foss-systemet har vi i tillegg en moderne og effektiv benkeplatefabrikk med et stort sortiment. Benkeplaten er din arbeidsplate og krever høy kvalitet for å tåle daglig bruk. Den skal også løfte opp og komplementere helheten i kjøkkenrommet ditt. Se mer på www.fossplater.no. Sortimentet er mangfoldig og vi er sikker på at du vil finne noe som passer akkurat deg og ditt kjøkken.

Høy kvalitet gir lang levetid og er en miljøvennlig investering.  Lokal produksjon gir kort og miljøvennlig transport. Alt dette  setter vi stor pris på i våre dager

NWL5337-web-1024x682.jpeg
NWL5284-web-1024x682.jpeg
ny_NWL5291-web-1024x682.jpeg
Fossline-DekorLysEik-1-1024x641.jpeg
bottom of page