top of page
Oris_logo_sort-1-002-1024x576.png

Orkland industriservice AS - ORIS

6.-Platearbeid-TAB-1-1024x768.jpeg
9.-Programmering-drei-fres-TEA-1024x768.jpegORIS er et allsidig mekanisk verksted etablert i 1983. Det startet med 2 mann, og har hatt en jevn vekst opp til dagens størrelse på ca. 40 ansatte. Bedriften har som målsetning og være en sentral støtte spiller og fungere som et tannhjul som sørger for stabil drift hos lokale industribedrifter, samt bistå kunder på 3D modellering og produktutvikling.

ORIS tilbyr tjenester innen fagene, industrimekaniker, platearbeid, sveising og CNC-maskinering. Vi har i dag 4 stk lærlinger innen 3 fagområder. CNC, Sveis og Industrimekaniker. Vi jobber hardt for at våre ansatte skal inneha et eller flere fagbrev, og rekrutering av fagarbeidere gjennom tett samarbeid med yrkesskole er satsningsområde.

ORIS har en stabil arbeidsstokk med liten «turn over» og et godt arbeidsmiljø, hvor frihet under ansvar er en viktig faktor. Det som kjennetegner våre medarbeidere er at de er løsningsorientert, allsidig, fleksibel og kvalitetsbevisst. Vi er dyktig på å omstille oss raskt for å møte kundenes behov.

ORIS sine produksjonslokaler ligger på Orkanger, ca. 40 kilometer sør-øst for Trondheim. Vi produserer og maskinerer stålkomponenter i egne verkstedlokaler, monterer fabrikkert stål ute hos kunder, samt bistår kunder med mekaniske montasje og vedlikeholdsarbeider. Med bedriftens moderne og fleksible maskinpark, lange erfaring og brede kompetanse er vi rustet for framtidige oppdrag og ser lyst fremtiden i en kommune som legger til rette for industri.

Hvis du er allsidig, kreativ og ønsker utfordringer i hverdagen, har vi en spennende arbeidshverdag og tilby, med gode muligheter for fast arbeid etter endt læretid. 

Sjekk ut vår nettside, www.oris.no hvis du er nysgjerrig på mer info

bottom of page