top of page
thumbnail_Anleggsplass.jpeg

B&B Enteprenør

B & B Entreprenør er et regionalt selskap, og jobber med prosjekter i hele Trøndelag. Vi har kontorer på Støren, i Rindal og på Orkanger.

Stolte fagarbeidere


B & B består av en stor andel håndverkere med fagbrev, ingeniører og sivilingeniører. Vi er store nok til å dra i havn interessante og prestisjetunge prosjekter i regionen, og samtidig små nok til at hver ansatt kan sette sitt preg på utviklingen av selskapet. Vi utfører prosjekter innen anlegg, næringsbygg, boligbygging, skole og helse til både private og offentlige kunder. Vi som jobber i B & B er stolte over bedriften vår, og stolte av kvaliteten vi leverer sammen.

Bli lærling hos oss


Som lærling hos oss får du muligheten til å lære av dyktige fagarbeidere innen både betong og tømring. Vi samarbeider tett med de videregående skolene i våre nærområder og er godkjent lærlingebedrift. Vårt må er å ta inn 3-4 nye lærlinger hvert år, og like mange utplasseringselever. Vi vil gjøre det vi kan for hjelpe deg å lykkes i ditt utdanningsløp. 
 

 

Førstevalget


Vår visjon er å være Førstevalget, en ambisjon som forplikter både internt og i møte med våre omgivelser. Sammen med visjonen utgjør verdiordene samfunnsansvar, løsningsorientert, samarbeid og hel ved fundamentet i vår bedrift.
Dette verdigrunnlaget handler blant annet om å ta ansvar for samfunnet og miljøet rundt oss. Bærekraft er handling og ikke bare fine ord. Vi har høy fagkompetanse og finner gode løsninger på utfordringene vi møter. Vi drar lasset sammen, har tillit til hverandre og inkluderer alle i fellesskapet. Vi er stolte over bedriften vår, og resultatene vi skaper sammen.

 

 

thumbnail_Anleggsplass_2.jpeg
thumbnail_Fagarbeider_høyde.png

Du kan lese mer om hvordan det er å jobbe i B & B her: www.bbent.no/jobb

bottom of page