top of page

Team verksted

1-2.png
2.png

Team Verksted er Norges største verkstedkjede for lastebil, buss og tilhengere. Vi har 23 verksteder fra Kristiansand i sør til Alta i nord, og utfører reparasjon og vedlikehold av alle merker. Samlet er vi 350 personer som jobber for å tilfredsstille kundenes forventninger til oss.

Lærling – en viktig ressurs
I Team Verksted ser vi på lærlinger som et viktig satsningsområde og våre lærlinger er en viktig ressurs for oss. Vi arbeider med kontinuerlig forbedring av våre prosesser og rutiner, samtidig som vi bestreber oss på å legge til rette for et best mulig arbeidsmiljø, utvikling og kursing.

Kompetanseutvikling og nettverksbygging
Som lærling i Team Verksted vil du tilegne deg meget bred og grundig kompetanse som mekaniker, siden vi reparerer alle merker. Du vil være en del av et arbeidsfellesskap som hele tiden bidrar til at vi utvikler oss i riktig retning. I Team Verksted legger vi til rette, slik at du kan bygge et nettverk og et fellesskap på tvers i hele landet, med andre lærlinger. Dette gjennom verkstedbesøk og andre spennende arrangement, og en lærlingsamling i året. De siste to årene har turen gått til å besøke fabrikker i Tjekkia og Tyskland.

Ta en titt på nettsiden vår og se om vi har et verksted i et område du kunne tenke deg å jobbe og ikke nøl – kontakt oss i dag!

bottom of page