top of page

Washington Mills AS

vlcsnap-2021-02-10-14h53m00s364-1024x576.png

Washington Mills AS på Orkanger er en del av et amerikansk konsern som heter Washington Mills Group, Inc. Konsernet har datterselskaper i Nord-Amerika og i Europa.

Washington Mills AS produserer og videreforedler silisiumkarbid (SiC) som blant annet brukes i produksjon av dieselpartikkelfilter for biler, halvledere for elektronikkindustrien/kraft elektronikk, sliping, polering og en rekke andre anvendelser. Vi selger våre produkter til kunder over hele verden.

Våre produkter er framtidsrettet og benyttes i bransjer som driver produksjon og utvikling av grønn teknologi. Produksjonskapasiteten i vårt prosessanlegg er på ca. 25.000 tonn silisiumkarbid korninger.

Fabrikken består av flere høyteknologiske produksjonslinjer som har høy grad av automatisering.

Vi er i dag ca. 100 ansatte som jobber i ulike avdelinger ved fabrikken på Orkanger. Vi har egne avdelinger for salg/administrasjon, tekniske disipliner og en produksjonsavdeling med flere produksjonslinjer.

Vi er lærebedrift i fagretninger som:
* Dataelketronikerfaget
* Automsjonsfaget
* Elektro gruppe L og energimontør
* Industrimekaniker
* Kjemi/prosess
* Produksjonsteknikk
* Labratoriefag

Vi har i dag 5 stk. lærlinger hos oss. 3 av de er lærlinger innen kjemi/prosessfaget, 1 innen dataelektronikerfaget og 1 innen industrimekanikk.

Mange av våre lærlinger blir tilbudt jobb hos oss etter endt læretid, og det er flere ansatte som tidligere har vært lærlinger som har tatt seg videreutdanning hos oss som et ledd i sin personlige utvikling.

Vi tar hvert år inn lærlinger innen flere fagretninger og vi hører gjerne fra deg hvis du ønsker å se nærmere på muligheten for ei lærerik og spennende læretid hos oss på Washington Mills AS

Send mail til: jrommesmo@washingtonmills.no

bottom of page